Skip to main content

Concerten 2014

Vrijdag 11 juli: Dr. Fred & The Medicine Mandrfredandthem

We openen meteen met een topper in de Vlaamse wereld van coverbands. Dr. Fred & The Medicine Men is een partyband met een grote ‘P’.
Met de onnavolgbare en onvermoeibar
e Dr. Fred op kop  trekt deze partyband doorheen de muziekgeschiedenis met de 
grootste hits van toen en nu.  
Bijgestaan door de mooie zangeres Kate La Soul en vier straffe muzikanten zorgt de dokter voor het  beste medicijn om een mens vrolijk te maken: prachtige muziek en een uitgelaten feest.

www.dokterfred.be


Vrijdag 25 juli: The Fuel Kings

Fuel Kings

Met The Fuel Kings gaan we terug in de tijd naar de swinging fifties en de rocking  sixties. De 4 Kings, met stevige roots in onze Vlaamse Ardennen, nemen ons mee op  een trip naar de golden days van de rock’n roll met hits van grootheden als Jerry Lee  Lewis, Chuck Berry, Fats Domino,… en minder bekende pareltjes uit die tijd. Eén ding  hebben al deze liedjes gemeen: old school plezier en onmogelijk om bij stil te staan.

www.facebook.com/TheFuelKings


Vrijdag 8 augutus: Dizzy Fingers

Dizzy FingersEen lokale topper die we al heel lang op ons podium wouden zijn de Dizzy  Fingers. Met de  ervaren rot Franky Cooreman als gids brengen zij een  gevarieerd rockrepertoire met een  stevige  nadruk op country.
Verwacht u dus  aan de snijdende gitaarriffs van gitaarhelden als  CCR, Eric  Clapton, Dire  Straits, Stevie Ray Vaughan, JJ Cale, … die ons zullen onderdompelen in de sfeer van de echte American Saloons en Pubs. 

www.facebook.com/pages/Dizzy-Fingers


Vrijdag 22 augustus: The Amazing Flowers

The Amazing FlowersDe eer om onze zesde jaargang met een knaller af te sluiten is weggelegd voor The Amazing Flowers. Partyband ‘TAF’ toert sinds 2005 doorheen Vlaanderen met de beste partyhits van vroeger en nu. Met Gent als thuisbasis zijn ze al jaren vaste klant op de Gentse Feesten en daar hebben ze al meermaals de pleinen op zijn kop gezet. Maar ze voelen zich overal thuis en nemen het publiek mee op een rollercoaster van covers uit alle genres: van pop tot rock, van disco tot 90’s beats, … het komt allemaal langs in de show van The Amazing Flowers.   

www.amazingflowers.be