Skip to main content

Concerten 2015

Vrijdag 10 juli: The Broken Bottle Big Band

De zevende editie van de Fabrieksconcerten zal alvast vlammend van start gaan met The Broken Bottle Big Band, zonder twijfel de hottest partyband in Vlaanderen. Met 8 jaar ervaring en meer dan 200 optredens weet deze groep als geen ander wat de truc is om overal het feest in vuur en vlam te zetten.

Dankzij de veelzijdige zangeres Tine met haar vijf blazers en een fantastische drummer, worden bekende hits nog beter gespeeld dan het origineel. Genres als reggae, hiphop, dubstep, R&B en zelfs bekende housestampers worden stevig gearrangeerd. Deze Big Band zorgt voor een origineel geluid en zal de boel gegarandeerd op zijn kop zetten. Dat bewezen ze op de vorige jaarmarkt in het jeugdhuis waar het dak er helemaal afging. 

www.brokenbottlebigband.be


Vrijdag 24 juli: The Bugaboos

The Bugaboos voorstellen in een paar woorden is niet simpel maar deze bluesrockband heeft tonnen ervaring om er stevig op los te gaan met de beste bluesrocknummers. De band werd opgericht in 2006 en brengt niet zomaar gewoon blues.

The Bugaboos hebben hun eigen geluid gecreëerd waarbij ze niet voor de platgetreden paden kiezen maar resoluut hun eigen weg gaan. Ze speelden al op alle mogelijke locaties van cafés tot jeugdhuizen en festivalpodia. Zij gaan ongetwijfeld een stevige bluesgroove over het Fabrieksplein laten vloeien die niemand onberoerd zal laten.

www.thebugaboos.be


Vrijdag 7 augustus: Foolproof

Foolproof is een stevige rockband uit het Aalsterse en het staat vast dat deze ajoinen het Fabrieksplein zullen doen daveren op de beste rocknummers van vroeger en nu. Hun groepsnaam was eigenlijk een werktitel maar is blijven hangen na hun eerste optreden samen. De muzikanten zaten al in andere groepjes maar het is hier samen als Foolproof dat ze fantastische dingen kunnen doen op een podium.

Het is luid en stevig maar dat moet je nu eenmaal zijn als je de beste rockklassiekers wil spelen van de Rolling Stones, AC/DC of Depeche Mode en de hedendaagse rockers van Foo Fighters, Triggerfinger of Queens Of The Stone Age. 

www.foolproofrocks.be


Vrijdag 21 augustus: DUK

Onze zevende editie sluiten we af met oude getrouwen voor wie de jaarmarkt al eens in het jeugdhuis gevierd heeft. Met de geweldige partyband DUK zijn we 100% zeker van super-ambiance en compleet uit de bol gaan. Met hits van vroeger en nu uit alle mogelijke genres, soms in waanzinnige medleys gegoten, geven ze hun publiek geen schijn van kans om rustig te blijven maar er zal duchtig moeten meegezongen en gedanst worden. De ideale afsluiter om de zomer met een serieus feest af te sluiten!  

www.duksite.be