Skip to main content

Concerten 2017

Vrijdag 14 juli: Blind Horny Toads

De zomer wordt afgetrapt door een wel heel speciale bende uit het Vlaams-Brabantse Kampenhout: de Blind Horny Toads. Zij brengen het beste wat pop en rock te bieden hebben maar wel op een manier zoals je ze nog nooit eerder zult gehoord hebben. De vijf heren met een hoek af brengen die namelijk in onvervalste blue grass stijl. Dus geen zware drums en snijdende elektrische gitaren maar wel banjo’s, contrabas, wasbord, mandoline, dobro, accordeon en nog heel wat meer typische blue grass instrumenten. De Blind Horny Toads lijken ons mee te nemen naar die goede oude saloons in het Wilde Westen maar wel met een setlist vol hits van de laatste dertig jaar in een wel heel speciaal jasje…Line dancen is niet verboden op het Fabrieksplein op de 14de juli!

Blind Horny Toads

www.blindhornytoads.com

 


Vrijdag 28 juli: Guy's Bitches 

Voor onze tweede concert zal er naast hopelijk een pak volk op het plein ook een pak volk op ons podium staan. Guy’s Bitches brengt namelijk dertien geweldige muzikanten mee uit het niet zo verre Dilbeek. Deze jonge enthousiaste bende brengt tal van klassiekers en moderne hits in een bezetting met blazers die deze groep een aparte sound geven. Het wordt swingen en springen op het Fabrieksplein met Guy’s Bitches want zoals ze zelf aangeven op hun Facebookpagina: The Party don’t start until these bitches walk in!!!

Guys bitches

https://www.facebook.com/Guys-Bitches-378243865711675/


Vrijdag 11 augustus: VC De Gies

Zin om uw stembanden en zangtalenten eens echt helemaal te testen in vertrouwd Nederlands? Dan moet je op 11 augustus zeker komen mee feesten met VC De Gies. VC staat niet voor Voetbal Club maar wel voor Vlaamse Coverband en bij hen geen Engelse of Franse teksten maar wel het beste dat de Nederlandstalige muziek ons ooit gebracht heeft. Je zal je keel schor kunnen schreeuwen bij de beste Vlaamse rockhits van De Mens, De Kreuners of Noordkaap maar ook de polonaise dansen op onvervalste Vlaamse schlagerklassiekers of meebrullen met de beste Hollandse hits en dat overgoten met een saus van dikke ambiance. Meezingen is dus zo goed als verplicht op ons derde concert!

VC De Gies

www.vcdegies.be


Vrijdag 25 augustus: Boulevard Vinyl

Om de zomer tot een goed einde te brengen zullen we er op 25 augustus nog één keer een geweldige lap op geven en daarvoor hebben we met Boulevard Vinyl alvast de ideale partyband voorzien om er muzikaal enkele serieuze boenken bij te voorzien. Dit vijfkoppig feestorkest staat alvast garant voor een stevige party vol meebrulbare hits en zeer dansbare medleys met een knappe selectie uit de popgeschiedenis van vroeger en nu. Meerdere tenten en pleinen zijn al volledig uit hun dak gegaan dus ook ons Fabrieksplein mocht niet op het lijstje ontbreken om overstag te gaan bij Boulevard Vinyl.

Schermafbeelding 2017 04 08 om 08.39.36

http://boulevardvinyl.be